Bekijk Je Toekomst Nu beurs

Spirit4you organiseert op 12 en 13 december 2023 de Bekijk Je Toekomst Nu beurs, de opleidingen- en beroepenbeurs in regio Haaglanden.

Tijdens de BJTN beurs maken de vmbo leerlingen kennis met opleidingen en beroepen en kunnen zijn zich oriënteren voor een mbo-opleiding na het vmbo.

3e en 4e jaars vmbo leerlingen uit de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk ontvangen wij overdag in shifts.

Open Huis

Dinsdag 12 december a.s. vindt het Open Huis plaats tussen 17.00 en 20.00 uur. Ouders/verzorgers zijn met hun kind/pupil van harte welkom om het Open Huis te komen bezoeken. Entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Beursdeelnemers

Een scala aan mbo’s, bedrijven, organisaties en beroepsbeoefenaars hebben zich inmiddels aangemeld om deel te nemen aan de BJTN beurs. Maar we zijn altijd opzoek naar nieuwe,  enthousiaste beursdeelnemers.

Vertegenwoordigt u een bedrijf, instelling, organisatie of bent u een beroepsbeoefenaar en wilt u uw kennis en kunde overbrengen op leerlingen die na het vmbo een beroepsopleiding gaan volgen? Wij zijn op zoek naar u! Meld u dan aan voor de Bekijk Je Toekomst Nu beurs door een mail te sturen naar E: m.vandertoorn@spirit4you.nl.

Uw medewerking maakt het mogelijk dat leerlingen zich kunnen oriënteren op opleidingen, beroepssectoren en beroepen!

Klik hier voor meer informatie over de BJTN beurs 2023.